fredag 1 april 2011

Kinect och wii- släng er i väggen nu kommer @gmail!

I takt med datorutvecklingen kommer det med jämna mellanrum rapporter om att barn och ungdomar rör sig för lite och att det är alldeles för mycket stilla sittande, och det i sin tur gör att fler drabbas av övervikt. Eftersom de stora spelföretagen gärna tar sitt ansvar har de utökat spelen till xbox och wii med rörelsespel där man verkeligen får visa att man har kondis. Jättebra!!! Men handen på hjärtat hur länge håller det? Oftast är det kul i början och sedan kommer man oftare och oftare tillbaka till sin sittande ställning eller liggande ställning framför tv och dator. Nu är det allt fler skolor som satsar på ett-till-ett datorer och det blir en massa stilla sittande i skolan också, för att inte tala om all kontorspersonal som inte ens hinner med den korta på platsen workouten som så ofta poängteras, men det finns bot för det både för elever och personal. @gmail motion där har ni svaret på allt, en ny funktion för alla som har gmail konto och det har ni väl??? Google har satsat på att funktionen där man läser, skriver och svara på mail med kroppen som styrspak. Kanonbra. Bara att följa instruktionsfilmen - hur enkelt som helst.



Tack för tipset... Douglas

3 kommentarer:

  1. Haha, var tvungen att dubbelkolla datumet, din lustigkurre :)

    SvaraRadera
  2. Det gäller att hålla en liten distans till alla tips som kommer. Allt nytt är inte bra och allt passar inte för undervisningen eller??
    Men tänk om det vore möjligt vad roligt det hade varit att gå i korridorerna i stadhuset och titta på alla som "gör" mail.

    SvaraRadera
  3. Så oerhört inspirerande! Tänk vilka heta mail man skulle kunna börja skicka!! He he. Inte direkt vad instruktören förmedlar.

    SvaraRadera