onsdag 3 mars 2010

Nu är jag med i Facebookvärlden.

Trots hårt motstånd har jag numera ett facebookkonto.
Alla rekommenderade web 2.0 verktyg är nu testade och litteraturen är i det närmsta läst, dags att skriva inlämningsuppgift 1b. Om jag bara inte drabbats av skrivblockad!!!

4 kommentarer:

  1. Välkommen! Nu är du nog fast som många andra blivit. Den stora glädjen av Facebook är konstigt nog att man har kontakt med sådana man träffar nästan dagligdags ändå men det blir på ett annat sätt. Som mamma har man dessutom full koll på sina barn ;-).
    Uppgift 1b skickade jag in för 35 sekunder sedan.

    SvaraRadera
  2. Ska bli intressant att få veta hur du upplever Fb efter ett tag. Är själv stor motståndare som vacklar av trycket utifrån.

    SvaraRadera
  3. Nu är jag efter 2 dygn redan trött på alla mail som kommer då mina vänner kommenterar eller gör uppdateringar.
    Men skam den som ger sig jag har lovat att jag ska vara aktiv på fb i två veckor, dvs gå in en gång om dagen och ändra statusraden, göra minst en kommentar hos någon av mina vänner och gå med i en intressant grupp.
    Mitt motstånd har inte minskat men med tydlig mål kanske jag klarar det. (Det brukar jag säga till eleverna, så det måste jag tro på nu också).

    SvaraRadera
  4. Jag har varit med ett tag, men jag går inte in varje dag. Det jobbiga är att man får en massa mail, som du säger om allting som alla göra. Från början gick jag också med för att ha koll på tonårsbarn. Dock vore det intressant att testa i undervisning att göra en grupp ex vis. Eleverna är ju där hela tiden.

    SvaraRadera